Cum comand?

Pentru a nu fi nevoie sa asteptati in restaurant, puteti plasa comanda online pe site-ul nostru sau telefonic, selectand serviciul de pickup la finalizarea comenzii. Comanda va fi astfel gata pentru a fi  ridicata in momentul  in care veti ajunge in restaurant .

Prețurile prezentate includ TVA, prețul de achizitie prezentat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției .

Plata produselor se efectuează în numerar sau prin card la livrarea produsului sau prin card la plasarea comenzii online.

Pickup & Delivery

Programul de livrari in regim pickup/delivery este Luni – Sambata 11.00 – 19:30

Transportul este gratuit pentru zonele pe o raza de 3 km in jurul restaurantului: cartier Baneasa, Aviatiei, N.Caramfil, Herastrau, Bioterra, Pipera, Dorobanti, Aurel Vlaicu, Primaverii

Pentru zone indepartate sau in conditii de trafic, ne rezervam dreptul sa refuzam comanda, deoarece timpul de livrare ar fi prea mare

Comanda minima este de 30 ron.

Timpul mediu de livrare este de 30 – 60 de minute functie de zona si gradul de ocupare al bucatariei. Pentru a evita intarzierile este indicat sa comandati cu 45 de minute inainte de ora la care doriti mancarea.