MANCARE CU STAIF
Restaurant, shop & delivery

FROM FARM TO TABLE

NATURAL URBAN FOOD

Intr-un fel sau altul, totul se produce intr-o fermă și se termină pe masă… Intrebarea tuturor este CUM, care este procesul prin care ajunge produsul natural  100%  in farfurie ? CINE garanteaza ?

Raspunsul vine de la  Head Chef-ul  nostru, owner al acestui restaurant.

Mancare cu staif

„Pentru ingredientele de origine controlata mă duc la producator – care are un nume, o adresă, și un teren pe care îl foloseste pentru a produce. Indiferent dacă este vorba de pasari, animale,lactate, legume,verdeturi  sau fructe  – vorbesc cu el. Aranjez  termenii și cumpăr acele articole pentru a le  folosi în  restaurant.

Verific personal calitatea acestor produse ,inainte ca acestea sa intre in fluxul nostru.  Importante și de bază sunt produsele din România, insa apelam si la fermieri de pe alte meleaguri atunci cand sezonalitatea produselor de la noi ne –o  impune. Materia prima se prelucreaza in exclusivitate in bucataria restaurantului ,nefolosindu-se semipreparate conservate sau congelate.

De fapt conceptul “ farm-to-table” l-am interpretat ca fiind ceea ce am încercat să fac în decursul anilor carierei mele ,ca profesionist culinar. Nu este neapărat un stil de gătit, ci un spirit de gătit, este o filosofie în care doresc să pregătesc  pentru clientii nostrii cele mai aromate, mai gustoase preparate, naturale, bogate în nutrienți. Gustul nou, adaptat cerintelor urbane ,este provocarea pe care mi-am propus-o cu acest restaurant, avand insa la baza , caietul cu retete pe care l-am mostenit de la bunica. Traditia imbinata cu noul este principiul dominant  care ma calauzeste spre gustul unic si inedit .”

Ciorbe, supe, salate ,mancaruri ,fripturi si deserturi , simple si totusi spectaculoase , combinate in meniuri sau singulare , alcatuiesc  un meniu cu staif ,irezistibil. Va asteptam asadar sa redescoperiti gustul de odinioara in preparatele noastre 100% naturale.

Mancare cu staif

Meniul este sezonier si se va modifica periodic. Pentru comenzi speciale sau orice alte solicitari suna la 0723992780. Te putem ajuta cu mese festive, mancare pentru acasa, meniu la birou, semipreparate vidate pentru gratar sau orice pofta ai avea.

In functie de stocurile existente putem onora orice comanda. Intreaba la 0723992780.

Urmareste pagina de facebook pentru noutati.